ΑΓΩΝΕΣ

GP Γερμανίας, νικητής εντός έδρας!

FORMULA 1 - German GP

O Sebastian Vettel πέρασε νικηφόρα από τον αγώνα της πατρίδας του βλέποντας πρώτος να πέφτει η καρό σημαία στο Nurburgring…

O τρεις φορές πρωταθλητής στην F1 δεν κατάφερε μόνο να κατακτήσει τον αγώνα της πατρίδας του (για πρώτη φορά στην καριέρα του, τέσσερις νίκες για φέτος) αλλά να διευρύνει την διαφορά στην γενική κατάταξη από τον 2ο Lewis Hamilton που στον αγώνα τερμάτισε στην 5η θέση λόγω και της κακής εκκίνησης που είχε στην pole position.

Μαζί με τον Sebastian Vettel, στο βάθρο ανέβηκε o Kimi Raikkonen στην 2η θέση που πίεσε όσο μπορούσε στον τελευταίο γύρο ενώ στο 3ο σκαλί βρέθηκε μια ακόμη Lotus με τον Romain Grosjean μετά από ένα εξαιρετικό αγώνα. Την υπόλοιπη βαθμολογούμενη 10άδα συμπλήρωσαν οι Alonso (έμεινε από καύσιμα πριν προλάβει να φτάσει στα pits), Hamilton, Button, Webber, Perez, Rosberg και Hulkenberg. Ο Felipe Massa εγκατέλειψε μόλις στον 4ο γύρο.

Μερικές από τις πιο άτυχες αλλά θεαματικές σκηνές στο GP Γερμανίας ήταν όταν ο κινητήρας της Cosworth στο μονοθέσιο της Marussia (του Jules Bianchi) τυλίχτηκε στις φλόγες και εν συνεχεία κύλησε πριν ανέβει στον γερανό διασχίζοντας την πίστα με αποτέλεσμα να εμφανισθεί το αυτοκίνητο ασφαλείας. Νωρίτερα στον 9ο γύρο όταν από το μονοθέσιο του Mark Webber ξεκινώντας από τα pit stop ο ένας τροχός απελευθερώθηκε χτυπώντας ένα κάμεραμαν, ευτυχώς όχι σοβαρά. Επόμενο ραντεβού με την Formula 1 στις 26-28 Ιουλίου στην πίστα του Hungaroring στην Ουγγαρία.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!