NEA

BMW Active Tourer Concept, προς τα εμπρός!

BMW-Concept-Active-Tourer-Outdoor (8)

Η είδηση που κρύβει το εν λόγω concept είναι η αρχιτεκτονική του με την κίνηση να μεταφέρεται στον εμπρός άξονα, κάτι που θα δούμε σε μελλοντικές BMW…

Είχε παρουσιαστεί πέρυσι στο Παρίσι αποτελώντας μία σχεδιαστική βάση για την επερχόμενη 1 GT. Το πρωτότυπο Active Tourer Outdoor που θα δούμε ξανά στην Φρανκφούρτη θα είναι κοντύτερο κατά 90 mm διατηρώντας το μεταξόνιο των 2670 mm όπως και την υβριδική διάταξη ( τούρμπο βενζινοκινητήρας 1,5 lt με ηλεκτροκινητήρα) με συνδυασμένη ισχύ 190 PS.

Από το Active Tourer θα περάσει η σχεδιαστική φόρμουλα στην επερχόμενη, όπως είπαμε, σειρά 1 GT που θα πωλείται με στάνταρ ή μακρύτερο μεταξόνιο ενώ η πλατφόρμα UKL1 θα χρησιμοποιηθεί σε όλα τα μελλοντικά ΜΙΝΙ καθώς και σε διάφορες εκδόσεις βασισμένες στις σειρές 1 και 2. Η ονομασία της πλατφόρμας προέρχεται από τις λέξεις «Unter Klasse» που υποδηλώνει «υποκατηγορία» με διάταξη κινητήρα κατά τον εγκάρσιο άξονα (με δυνατότητα συνδυασμού και κίνησης στον πίσω).

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!