ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Φορητό HUD από την Garmin!

Garmin HUD portable (1)

H Garmin ανακοίνωσε στις ΗΠΑ την πρώτη φορητή Head up-display συσκευή που σε μερικές μήνες θα είναι διαθέσιμη και στην ευρωπαϊκή αγορά…

Garmin HUD portable (2)Πρόσφατα η Garmin, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στις συσκευής navigation, ανακοίνωσε την έναρξη της διάθεσης στην αμερικανική αγορά (στην τιμή των $129,99) την πρώτη φορητή συσκευή HUD. Μάλιστα, η είδηση έρχεται εντελώς συμπωματικά με την προηγούμενη αναφορά μας στα συστήματα HUD σχετικά με την μελλοντικά δημοφιλέστερη χρήση τους.

Garmin HUD portable (3)Το Garmin HUD θα λειτουργεί όπως ένα συνηθισμένο σύστημα προβολής των υποδείξεων -του συστήματος δορυφορικής πλοήγησης- στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Το λογισμικό της πλοήγησης θα «τρέχει» μέσω από κάποιο smartphone που θα διαθέτει την εφαρμογή Garmin Street Pilot ή τους χάρτες της Navigon και ουσιαστικά το Garmin HUD θα παίζει τον ρόλο ενός ειδικού προτζέκτορα.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που διατίθεται ένα φορητό σύστημα HUD αφού μέχρι τώρα υπήρχαν έτοιμες σταθερές εργοστασιακές επιλογές ως στοιχείο του προαιρετικού εξοπλισμού.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!