NEA

Datsun, go… Datsun Go!

Datsun Go 2013 (3)

H επιστροφή της Datsun θα γίνει με το μοντέλο που βλέπετε στις οθόνες σας ξεκινώντας από τη αγορά της Ινδίας…

Datsun Go 2013 (4)Η Datsun επιστρέφει για συγκεκριμένες αγορές δίνοντας λύση σε μικρά πορτοφόλια και για όσους διαθέτουν περίπου 5.000-6.000€ για να αγοράσουν ένα ασφαλές προπάντων αυτοκίνητο. Τόσο θα κοστίζει το Datsun Go στην Ινδία το οποίο αποτελεί ένα φτηνιάρικο κλώνο του Nissan Micra εξοπλισμένο με τον 1.200άρη τρικύλινδρο και το πεντάρι κιβώτιο ταχυτήτων.

Datsun Go 2013 (1)Μάλιστα, η Datsun σχεδιάζει μία ακόμη φτηνότερη έκδοση που δεν θα διαθέτει π.χ. air condition και MP3-player ώστε να πλασάρεται μόλις 300-400€ ακριβότερα από το φτηνότερο αυτοκίνητο του κόσμου, το Tata Nano. Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο, το Go είναι το πρώτο μοντέλο από μία σειρά φτηνών αυτοκινήτων που θα παραχθούν έως τα τέλη 2014 και που προορίζονται για την Ινδονησία, την Ρωσία, την Νότια Αφρική και λοιπές τριτοκοσμικές χώρες. Έτσι, όπως έχει η κατάσταση, μην εκπλαγείτε αν κάποια στιγμή δείτε κάποιο από αυτά να κυκλοφορεί ανάμεσά μας…

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!