NEA

Πράσινο φως για το Range Rover Evoque Cabrio!

Range Rover Evoque Cabrio gets green-light (1)

Σίγουρα η συνάντηση με ένα Range Rover Evoque στους ελληνικούς δρόμους είναι ένα σπάνιο φαινόμενο…

…πόσω μάλλον στην περίπτωση της επερχόμενης ανοιχτής του έκδοσης που τελικά πήρε το okγια την παραγωγή από τον επόμενο χρόνο. Το Evoque Cabrio είχε παρουσιαστεί ως πρωτότυπο πέρυσι τον Μάρτιο στο σαλόνι της Γενεύης και τελικά η σφυγμομέτρηση του κοινού έδειξε πως η αμερικανική και η κινεζική αγορά «σηκώνει» ένα τέτοιο μοντέλο που θα βασιστεί στο τρίθυρο αμάξωμα και θα έχει μαλακή οροφή.

Οι κινητήρες θα προέρχονται από το κλειστό Evoque περιλαμβάνοντας τον 2.2 eD4 με 150 PS, τον 2.2 SD4 με 190 PS και τον δίλιτρο τούρμπο βενζινοκινητήρα με τους 240 PS. To Range Rover Evoque αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη από το νέο έτος μαζί με το μίνι Evoque και τη νέα Jaguar XS (και τα δύο σήματα ανήκουν στην ινδική Tata) αναζητώντας ένα κοινό που θέλει να διαφέρει στον δρόμο.

Βλέπετε, όσο παράξενο και αν ακούγεται ένα κάμπριο SUV, το ανοιχτό Nissan Murano έχει δείξει από πολύ νωρίτερα πόσο δημοφιλές μπορεί να γίνει ένα τέτοιο αυτοκίνητο στην Αμερική ικανοποιώντας εξεζητημένα lifestyle απαιτήσεις.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!