NEA

Range Rover, ετοιμάζει babe Evoque!

RANGE-ROVER-EVOQUE- BABY-1

Αν κάποια στιγμή στον δρόμο συναντήσετε ένα μικρό Evoque με 1.400άρη κινητήρα μην απορήσετε…

RANGE-ROVER-EVOQUE- BABY-2Με την επιτυχία που γνωρίζει το Range Rover Evoque –στον υπόλοιπο κόσμο- η βρετανική φίρμα έχει συμπεριλάβει στα πλάνα της την διεύρυνση του ελκυστικού μοντέλου της. Στην κορυφή θα δούμε μία μεγαλύτερη έκδοση -την Evoque XL που θα τοποθετείται ανάμεσα στο κανονικό Evoque και στο Range Rover Sport– ενώ πολύ μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η μικρότερη σε διαστάσεις και κυβισμό μίνι έκδοση.

RANGE-ROVER-EVOQUE- BABY-4Το μήκος του αμαξώματος θα κυμαίνεται περίπου στα τέσσερα μέτρα και θα τοποθετείται απέναντι στο MINI Countryman. Το πλαίσιο όπως και οι κινητήρες θα προέρχονται από την Tata, στην οποία άλλωστε ανήκουν και η Land Rover αλλά και η Jaguar. Η ινδική εταιρία θα ακολουθήσει το downsizing με νέους 1.400άρηδες και 1.600άρηδες κινητήρες (προφανώς τούρμπο) για το Range Rover Mini Evoque ενώ οι τιμές στην γερμανική αγορά θα ξεκινούν περίπου στις 20.000-25.000 ευρώ.

Κωνσταντίνος Ζωγλοπίτης

Ο άνθρωπος που σφίγγει τα χαληνάρια κάθε φορά που το καρότο χαλαρώνει. Πνεύμα και ηθική!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!