NEA

Έτσι θα είναι η BMW M4 Coupe!

BMW-4-Series-Coupe-M-Performance (6)

Η νέα σειρά 4 με το πακέτο M Performance δίνει μία γεύση για το πώς θα είναι o αντικαταστάτης της M3 Coupe. Τουλάχιστον, από πλευράς εμφάνισης…

Πριν από μερικές μέρες από την παραγωγή πέρασε η τελευταία Μ3 Coupe για να πάρει την σκυτάλη η επερχόμενη M4 Coupe που πιθανότατα θα παρουσιαστεί τον Ιανουάριο στην έκθεση του Detroit για να κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά αρχές 2014. Το πακέτο αναβάθμισης M Performance περιλαμβάνει ένα αεροδυναμικό body kit, τονωτικές ενέσεις στο εσωτερικό με νέο τιμόνι και LED στην στεφάνη, ενισχυμένη ανάρτηση, 20άρες ζάντες και άλλα καλούδια που θα απέχουν λίγο από την εμφάνιση που θα έχει η νέα M4 Coupe.

Πέρα από τις αισθητικές αναβαθμίσεις το M Performance προσφέρει μικρή αύξηση της ισχύος σε τρεις από τους τέσσερις κινητήρες με τους οποίους διατίθεται η 4 Coupe. Συγκεκριμένα, η 420d φτάνει τους 195 PS και τα 418 Nm (+19 PS, +39 Nm), η 428i φτάνει τους 269 PS και τα 389 Nm (+27 PS, + 39 Nm) και η 435i τους 336 PS και τα 450 Nm (+34 PS, + 50 Nm). Σύμφωνα με την BMW η αύξηση της απόδοσης πετυχαίνεται με μετατροπή στην χαρτογράφηση του μοτέρ και αλλαγές στο σύστημα εξαγωγής δίχως να επηρεάζεται η κατανάλωση και η εκπομπή CO2.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!