NEA

Citroen C- Elysée WTCC, το νέο παιχνίδι του Loeb!

Citroen-Elysee-WTCC (1)

Σε αντίθεση με το DS3 που οργώνει τις ειδικές διαδρομές του WRC, το C- Elysée που βλέπετε φτιάχτηκε για να εκπροσωπήσει την Citroen στο WTCC 2014.

Citroen-Elysee-WTCC (2)H Citroen συνεχίζει την ηχηρή αγωνιστική της δραστηριότητα μιας και αποκαλύπτει τις πρώτες φωτογραφίες του μοντέλου που θα την εκπροσωπήσει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τουρισμού (WTCC). Στις οθόνες σας βλέπετε τα δύο πρώτα σκίτσα του C- Elysée WTCC που εξοπλίζεται με 1.600άρη τούρμπο κινητήρα απόδοσης 380 PS και πρόκειται για παρόμοιο μοτέρ με εκείνο του DS3 WRC. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η γαλλική εταιρία μπαίνει σε αυτό το θεσμό αλλά ως μέγας εγγυητής για μεγάλες διακρίσεις είναι ο  Sebastien Loeb που κατέρριψε μέχρι και το ρεκόρ του φετινού Pikes Peak!

Citroen-Elysee-WTCC (3)

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!