NEA

Βλέπει μπροστά το ΜΙΝΙ Vision!

Mini-Vision-Concept-Munich-2013 (11)

Το πρωτότυπο MINI Vision δείχνει την σχεδιαστή γραμμή την οποία πρόκειται να ακολουθήσει η εταιρία στα μελλοντικά της μοντέλα…

Το συγκεκριμένο concept παρουσιάστηκε πρόσφατα στο στούντιο της MINΙ στο Μόναχο και πρόκειται για μία τρισδιάστατη προσέγγιση της νέας γενιάς του Mini που δίνει μια ξεκάθαρη εικόνα για τη μορφή της νέας γενιάς. Βλέπετε, η σχεδίαση ενός μοντέλου με τόσο icon σχεδίαση δεν είναι καθόλου εύκολη αλλά από την άλλη θα μπορούσε να πει κανείς πως δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολη διατηρώντας την βασική σχεδιαστική φόρμουλα. Έτσι και αλλιώς ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει…

Το MINI Vision παρουσιάστηκε από τον επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού Anders Warming ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα σε διάφορα gadgets καθώς και στο Driving Experience Control που επιτρέπει στο διάκοσμο να μεταβάλλει τους χρωματικούς συνδυασμούς του εσωτερικού και γενικότερα το περιβάλλον.

Όσον αφορά στο ΜΙΝΙ παραγωγής που θα δούμε σε μερικές εβδομάδες, εμπρός από τον οδηγό θα υπάρχουν πλέον δύο όργανα, το μεγάλο κεντρικό διατηρείται και θα έχει είτε αναλογικές είτε ψηφιακές ενδείξεις αλλά δεν θα φιλοξενεί πλέον το ταχύμετρο ενώ  το νέο ΜΙΝΙ θα προσφέρει ελαφρώς καλύτερους χώρους.

Αναφορικά με την σχεδίαση του αμαξώματος, από εμπρός η εισαγωγή αέρα έχει μεγαλώσει με ενσωματωμένους τους προβολείς ομίχλης με το περίγραμμά τους να λειτουργεί σαν φωτεινό LED δαχτυλίδι ως φως ημέρας. Από πίσω τα φωτιστικά σώματα και γενικότερα το όλο στιλ θα παραπέμπει σε Countryman.

Πάντως, η είδηση στο νέο ΜΙΝΙ έχει να κάνει με το νέο 3-κύλινδρο κινητήρα 1.200 cc που θα συνδυάζεται με σύστημα υπερτροφοδότησης ενώ το εν λόγω μοτέρ πρόκειται να το δούμε να κάνει πρεμιέρα στην Φρανκφούρτη και στη συνέχεια σε 7 συνολικά διαφορετικές εκδόσεις αμαξωμάτων.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!