NEA

Στο σφυρί το αυτοκινούμενο του Steve McQueen!

1952chevrolet

O βασιλιάς του cool ήταν λάτρης της ταχύτητας και των γρήγορων κατασκευών αρκεί να του γυάλιζαν στο μάτι από την πρώτη στιγμή που θα τα έβλεπε…

Ο Steve McQueen διατηρούσε μία μεγάλη συλλογή από αυτοκίνητα (Porsche, Chevrolet Baja, μοτοσικλέτες μέχρι και αεροπλάνα τα οποία όμως βρίσκονται προς δημοπράτηση μαζί και με άλλα περιουσιακά του στοιχεία (π.χ. ένα ράντσο στο Αϊντάχο).

Ανάμεσα στην συλλογή αυτοκινήτων του περιλαμβάνεται το πρωτόλειο αυτοκινούμενο, που βασίζεται στο αγροτικό Chevrolet Series 3800 του ’52, και έχει στην καρότσα του μια αλουμινένια υπερκατασκευή με ένα διπλό κρεβάτι και χώρο για προμήθειες.

Το συγκεκριμένο αυτοκινούμενο είναι απόλυτα συνδεδεμένο με τις τελευταίες ημέρες του ηθοποιού, καθώς στις 3 Νοεμβρίου του 1980 μετακινήθηκε με αυτό προς ένα αεροδρόμιο της Καλιφόρνια για να πετάξει στο Τέξας για μια επέμβαση, ενώ στις 7 Νοεμβρίου άφησε την τελευταία του πνοή.

Το Chevy pick-up, λοιπόν, με την αλουμινένια υπερ-κατασκευή θα δημοπρατηθεί και αναμένεται να πουληθεί για ένα σεβαστό ποσό, όπως άλλωστε και τα άλλα αυτοκίνητα του McQueen. Για παράδειγμα η Porsche 911S, με την οποία εμφανίστηκε στην ταινία Le Mans αλλά χρησιμοποιούσε και καθημερινά, είχε πουληθεί έναντι 1,4 εκατομμυρίων δολλαρίων, ενώ μια Ferrari 250GT είχε πιάσει 2,4 εκατομμύρια δολάρια.

Με τη συνεργασία του carzine.gr

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!