NEA

Toyota, πλήρη αποκάλυψη για το Yaris Hybrid-R!

Toyota Yaris Hybrid-R official images (5)

Μετά από αρκετά στοιχεία που δόθηκαν κατά καιρό στην δημοσιότητα η Toyota προχωρά στην πλήρη αποκάλυψη με περισσότερες φωτογραφίες…

Όπως είναι λογικό όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζει η ημερομηνία έναρξης της έκθεσης της Φρανκφούρτης τόσο περισσότερα στοιχεία θα μας δίνουν οι εταιρίες. Έτσι, η Toyota έδωσε περισσότερες φωτογραφίες για το Yaris Hybrid-R αν και αναμένουμε το εσωτερικό (το οποίο θα διαθέτει καλούδια από το GT86 όπως τα σπορ πεντάλ και τα καθίσματα) καθώς και τεχνικά σχεδιαγράμματα ή βίντεο.

To Yaris Hybrid-R αποτελεί ένα πρωτότυπο μοντέλο με υβριδική διάταξη που αποδίδει συνολικά 425 PS. Η διάταξη αυτή συνδυάζει τούρμπο βενζινοκινητήρα 1,5 lt με δύο ηλεκτροκινητήρες για τους πίσω τροχούς ενώ τη  μετάδοση αναλαμβάνει 6τάχυτο σειραϊκό κιβώτιο.

Ανάμεσα στα νέα στοιχεία να πούμε πως το σύστημα πέδησης περιλαμβάνει 6πίστονες σιαγόνες φρένων εμπρός και 4πίστονες πίσω ενώ ο οδηγός μπορεί να επιλέξει από ένα μπουτόν στο τιμόνι δύο προγράμματα κίνησης (Track ή Sport).  Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε σε προηγούμενο άρθρο μας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!