NEA

Αυτή είναι η Porsche 918 Spyder παραγωγής!

Porsche-918_Spyder_2015_1000 (6)

Η 918 Spyder θα παραχθεί σε όσες μονάδες υποδηλώνει η ονομασία της και θα κοστίζει από 768.000 ευρώ…

Βρείτε την διαφορά θα μπορούσε να είναι ο εναλλακτικός τίτλος για την 918 Spyder παραγωγής που θα δούμε στην έκθεση της Φρανκφούρτης σε σχέση με την προηγούμενη πρωτότυπη που είχε παρουσιαστεί πριν από μερικές εβδομάδες. Τώρα, να υπενθυμίσουμε πως το γερμανικό υβριδικό supercar των 887 PS δεν θα παραχθεί σε περισσότερες από 918 μονάδες με την κάθε μια να στοιχίζει περίπου 768.000 ευρώ ή κοντά στις 840.000 ευρώ με το πακέτο Weissach που περιλαμβάνει διάφορα καλούδια.

Αν θέλετε ζάντες μαγνησίου θα πρέπει να δώσετε (τρόπος του λέγειν) περίπου 30 χιλιάρικα ενώ η ειδική βαφή που εξοικονομεί έως 2,5 kg κοστίζει από 12 χιλιάρικα και στην περίπτωση που συνδυάζεται με την liquid metal φτάνει τα 60 χιλιάριακα! Περισσότερα για την ταχύτερη Porsche όλων των εποχών που επιταχύνει σε μόλις 2,8 sec για το 0-100 με την τελική να αγγίζει τα 340 km/h μπορείτε να διαβάσετε στην σχετική μας ανάλυση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!