NEA

Audi, σε Βραζιλία και Μεξικό!

Audi hat die Produktion des Modells Q3 in Martorell, Spanien, gestartet. Im ersten vollen Produktionsjahr 2012 sollen rund 100.000 Einheiten des kompakten SUV an die Kunden gehen.

Η Audi επεκτείνει διαρκώς τις διεθνείς παραγωγικές δυνατότητές της.

Έτσι στα τέλη του 2013 θα εγκαινιάσει το δεύτερο εργοστάσιό της στην Κίνα, ενώ από το 2015 θα κατασκευάζει τόσο το A3 Sport Sedan όσο και το Q3 στη Βραζιλία. Κι αν εδώ αναρωτιέται κανείς για τη συγκεκριμένη κίνηση που αποτελεί επένδυση 150 εκατομμυρίων ευρώ η απάντηση είναι πως η Βραζιλία αποτελεί την 6η μεγαλύτερη οικονομία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Παράλληλα υπάρχουν στενοί οικονομικοί δεσμοί με τις όμορες χώρες της Λατινικής Αμερικής και έτσι η Audi φιλοδοξεί να ενισχύει την παρουσία της στην περιοχή. Άλλωστε η επιλογή των μοντέλων της που θα κατασκευάζονται στη Βραζιλία αποτελεί μια σαφή ένδειξη των στόχων της, μιας τόσο τα σεντάν όσο και τα SUV είναι τα δυνατά χαρτιά στις αγορές αυτού του τύπου. Τέλος, από το 2016 η γερμανική εταιρεία θα εγκαινιάσει ακόμα ένα εργοστάσιο, αυτή τη φορά στο Μεξικό.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!