NEA

Hyundai, έτοιμο στο Nurburgring!

Hyundai Ring 2013 (2)

Η κορεατική εταιρία ολοκλήρωσε κέντρο δοκιμών στην Γερμανία μετά από 15 μήνες…

Hyundai Ring 2013 (1)Για ποιο λόγο η Hyundai επένδυσε 6,6 εκ. ευρώ σε ένα κέντρο δοκιμών στην Γερμανία; Μα, για να βρίσκεται κοντά στο περιβόητο Ring! Η πίστα του Nurburgring αποτελεί εδώ και χρόνια ένα από τα καλύτερα πεδία δοκιμής ενός νέου μοντέλο καθώς η μεγάλη διαδρομή της «πράσινης κόλασης» είναι διαθέσιμη για περίπου 4 μήνες το χρόνο στις αυτοκινητοβιομηχανίες.

Το μεγάλο μέγεθος της πίστας προσφέρει εξαιρετική κάλυψη και μυστικότητα στην διάρκεια ενός τεστ ενώ το ιδιόμορφο ανάγλυφο και η χάραξη των στροφών είναι ότι πρέπει για την εξέλιξη ενός μοντέλου. Εδώ θα πρέπει να προσθέσετε και τις ευμετάβλητες καιρικές συνθήκες.  Έτσι, η Hyundai γίνεται όλο και πιο ευρωπαϊκή καθώς το σχεδιαστικό της κέντρο βρίσκεται στο Russelsheim (την έδρα της Opel) ενώ το κέντρο δοκιμών φυσικά θα είναι διαθέσιμο και για την ΚΙΑ για την εξέλιξη καυτών μοντέλων όπως τα cee’d GT.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!