NEA

Πάει για LaFerrari ο Ρονάλντο!

ronaldo laferrari

O Ρονάλντο ετοιμάζεται να προσθέσει μία ακόμη Ferrari αξίας 1,3 εκ. ευρώ διευρύνοντας την συλλογή του από ιταλικά supercar!

ferrari-laferrari-2034Με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν τα 17 εκ. ευρώ τον χρόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει μπει στην λίστα της αναμονής για μία από τις 499 LaFerrari, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου. Έτσι, ο Πορτογάλος άσος θα δαπανήσει περίπου 1,3 εκ. ευρώ για να αποκτήσει το ιταλικό supercar και το σίγουρο είναι πως δεν θα έχει οικονομικό πρόβλημα μιας και το συμβόλαιό του με την Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει διάρκεια έως το 2018.

sfsdfgfdΟ Ρονάλντο είναι γνωστό πως είναι λάτρης της γρήγορης οδήγησης ενώ στο παρελθόν έχει εμφανισθεί με άλλα μοντέλα της Ferrari, συγκεκριμένα με 575, 599 GTO και δύο 599 GTB. Αν τελικά οι φήμες επιβεβαιωθούν ο Ρονάλντο θα αποκτήσει την 5η του Ferrari την οποία μάλιστα έχει παραγγείλει από ντίλερ της χώρας του σε μπλε χρώμα ενώ να υπενθυμίσουμε πως είχε και μια 599 GTB την οποία «έλιωσε» το 2009 όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου μέσα σε τούνελ, κοντά στο αεροδρόμιο του Manchester!

Υπενθυμίζεται πως η LaFerrari αποδίδει 963 άλογα με την βοήθεια υβριδικού boost επιταχύνοντας σε λιγότερο από 3 sec για το 0-100, σε λιγότερο από 7 sec για το 0-200 και σε λιγότερο από 15 sec για το 0-300. Η τελική ξεπερνά τα 350 km/h ενώ περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό άρθρο.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!