NEA

BMW Σειρά 1, σεντάν και προσθιοκίνητη το 2016!

BMW-1-Series-2016

Η επόμενη σειρά 1 θα βασίζεται στο πάτωμα του νέου ΜΙΝΙ και θα έχει την κίνηση στον εμπρός άξονα συμπλέοντας με τον ανταγωνισμό…

Στην BMW σχεδιάζουν την παραγωγή ενός σπορ σεντάν το οποίο θα βγει στην παραγωγή σε περίπου 2-3 χρόνια για να αντιμετωπίσει τα ώριμα τότε Mercedes-Benz CLA και Audi A3 Sedan, σύμφωνα με το AutoWeek.

Αυτή η είδηση όμως σηματοδοτεί αρκετές εξελίξεις μιας και το μικρομεσαίο σεντάν (το οποίο έχει την εσωτερική ονομασία NES ή New Entry-level Sedan) θα χρησιμοποιεί τη προσθιοκίνητη πλατφόρμα του νέου ΜΙΝΙ που θα κάνει πρεμιέρα το Νοέμβριο στο Los Angeles.

H νέα πλατφόρμα θα ονομάζεται UKL από τις λέξεις «Unter Klasse» που υποδηλώνει «υποκατηγορία» με διάταξη κινητήρα κατά τον εγκάρσιο άξονα (με δυνατότητα συνδυασμού και κίνησης στον πίσω) όπως είδαμε στο πρωτότυπο Active Tourer Study.

Η παραγωγή της νέας γενιάς Σειράς με πιο πρακτικό χαρακτήρα θα ξεκινήσει το 2016 όταν ο ανταγωνισμός θα δέχεται το πρώτο του facelift ενώ θα υπάρχουν και τετρακίνητες εκδόσεις. Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει 3κύλινδρα και 4κύλινδρα μηχανικά σύνολα ενώ αργότερα θα υπάρξει και υβριδική plug-in έκδοση.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!