ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Γαλλίας, νικητής ο πρωταθλητής!

4665567

Παγκόσμιος φετινός πρωταθλητής από το βράδυ της Πέμπτης ο Sebastian Ogier κατέκτησε και τον αγώνα της πατρίδας του…

Δύο ράλι πριν ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα ο Sebastian Ogier εξασφάλισε τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή σημειώνοντας παράλληλα την 6η του νίκη και την 1η του στην πατρίδα του. Στην 2η θέση βρέθηκε ο Dani Sordo και στην 3η Jari-Matti Latvala που έκανε μια καλή εμφάνιση.

Ο Sebastian Loeb στο τελευταίο πιθανότατα ράλι στο WRC εγκατέλειψε ενώ και ο Hirvonen δεν κατάφερε να δώσει βαθμούς στην Citroen. Ο Thierry Neuville είχε δαιμονισμένο ρυθμό αλλά ένα λάθος το Σαββάτου του στοίχισε την κατάκτηση του αγώνα και τελικά το Ford Fiesta τερμάτισε στην 4η θέση. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την 10άδα του ράλι Γαλλίας, εδώ μπορείτε να δείτε την βαθμολογία στο πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών ενώ το επόμενο ράλι είναι στις 24-27 Οκτωβρίου στην Ισπανία.

Θέση Οδηγός
1. S. OGIER
2. D. SORDO
3. J. LATVALA
4. T. NEUVILLE
5. E. NOVIKOV
6. M. HIRVONEN
7. A. MIKKELSEN
8. M. OSTBERG
9. R. KUBICA
10. R. DUMAS

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!