NEA

KIA pro_cee’d από 12.500€!

Kia-Pro_Ceed_2014_1000_times (3)

H τρίθυρη έκδοση του cee’d διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά με υπερπλήρη εξοπλισμό και σε δύο εκδόσεις κινητήρων…

Με τιμές πώλησης που ξεκινούν από 12.500€ (τιμές με απόσυρση και έκπτωση εταιρίας) για την βενζινοκίνητη έκδοση 1.4 Instyle (με 100 PS και 138 Nm) ξεκινά η διάθεση του KIA pro_cee’d στην ελληνική αγορά. Εξίσου ενδιαφέρουσα είναι και η ντίζελ έκδοση 1,4 lt (με 90 PS και 220 Nm) που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, έχει μέση τυποποιημένη κατανάλωση 4,3 lt/100 km και κοστίζει από 15.340€.

Η κορυφαία και ισχυρότερη έκδοση pro_cee’d GT με το μοτέρ 1.6 GDI τεχνολογίας twin-scroll turbo που αποδίδει 204 PS και 265 Nm ροπής κοστίζει από 22.270 με το όφελος της απόσυρσης και την έκπτωση της εταιρίας.

Από πλευράς εξοπλισμού το νέο Pro_cee’d διαθέτει στην έκδοση Uptown και μεταξύ άλλων σύστημα ESP, 6 αερόσακους, φώτα ημέρας LED, κλιματισμό, προβολείς ομίχλης, ηλεκτρικές ευκολίες (παράθυρα, καθρέπτες, κλειδαριές), ράδιο-VD με MP3, θύρα USB και χειριστήρια στο τιμόνι, τιμόνι και λεβιές ταχυτήτων με δερμάτινη επένδυση και 16άρες ζάντες αλουμινίου. Υπενθυμίζεται πως το pro_cee’d φτάνει σε μήκος τα 4,31 μέτρα και διατηρεί την ίδια πρακτικότητα του χώρου αποσκευών στα 380 lt σε σχέση με το πεντάθυρο cee’d.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!