NEA

Εικονική επίσκεψη στο μουσείο της Lamborghini!

LAMBORGHINI-MUSEUM-VIRTUAL-TOUR-1

Αν δεν έχετε βρεθεί ποτέ στο μουσείο της Lamborghini μπορείτε να το κάνετε εικονικά χάρη στην τεχνολογία Google street view!

LAMBORGHINI-MUSEUM-VIRTUAL-TOUR-2Στην έδρα της Lamborghini, το χωριό ουσιαστικά Sant’ Agata Bolognese, υπάρχει το μουσείο της ιταλικής εταιρείας, όπου εκτίθενται αυτοκίνητά της που έγραψαν ιστορία από το 1963 που ιδρύθηκε.

Πέρα από τα σούπερ σπορ μοντέλα εκτίθενται τόσο η προσπάθεια της Lambo στη Φόρμουλα 1 όσο και οι ναυτικοί κινητήρες της μάρκας, που κατά κάποιον τρόπο έλκουν την παράδοσή τους στο Riva του ίδιου του Ferruccio Lamborghini.

Αυτό το μουσείο λοιπόν, η έκταση του οποίου φτάνει τα 1.500 τετραγωνικά, μπορείτε να το επισκεφθείτε πλέον και εικονικά -και μάλιστα με θέαση 360 μοιρών- χάρη στην τεχνολογία *Google street view, στον υπολογιστή, στο tablet αλλά και στο κινητό σας είτε μέσω browser είτε μέσω της εφαρμογής Google Map, που υποστηρίζεται από τόσο από iOS όσο και από Android.

*Για πιο εύκολο χειρισμό του χάρτη πατήστε πάνω δεξιά για μεγέθυνση και μετά κατευθυνθείτε με τα βελάκια από το πληκτρολόγιο.


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!