NEA

Dacia, με κινηματογραφικό Duster Detour!

DACIA-DUSTER-DETOUR-1

Στην έκθεση της Νοτίου Αφρικής η ρουμανική εταιρία παρουσίασε ένα concept εμπνευσμένο από τις παραγωγές του Terminator και του Mad Max!

DACIA-DUSTER-DETOUR-2To Detour είναι ένα πρωτότυπο του Dacia Duster, που δημιουργήθηκε από το τμήμα σχεδιασμού της Renault και ένα γραφείο design στο Γιοχάνεσμπουργκ με την ευκαιρία της τοπικής έκθεσης, αλλά και της έναρξης των πωλήσεών του. Οι δημιουργοί του δηλώνουν ότι εμπνεύστηκαν από τα φιλμ των Terminator και Mad Max, χωρίς όμως αυτό, προφανώς, να αποτυπώνεται σε κάποιο σημείο εμφατικά.

Το Duster Detour ξεχωρίζει με την διχρωμία του αμαξώματός του, με την τροποποιημένη μάσκα και τις διπλές απολήξεις της εξάτμισης, τις 18άρες ζάντες και την αυξημένη απόστασή του από το έδαφος, ενώ στα γνωρίσματά του πρέπει να βάλουμε και τους προβολείς στην οροφή. Όπως γίνεται αντιληπτό το Duster Detour αποτελεί περισσότερο ένα concept με ελάχιστες πιθανότητες παραγωγής.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!