NEA

Toyota, πράσινο φως για σεντάν GT86!

Toyota GT86 Sedan

H ιαπωνική εταιρία έχει εγκρίνει την παραγωγή μίας τετράθυρης έκδοσης του GT86, σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό Auto Express.

Το GT86 θα αποκτήσει τετράθυρη εκδοχή που θα βασίζεται στην ίδια πισωκίνητη και φυσικά επιμηκυμένη πλατφόρμα με αυξημένο μεταξόνιο κατά 100 mm, σύμφωνα με το Auto Express.

Μάλιστα, το βρετανικό περιοδικό αναφέρει η παραγωγή του νέου σεντάν έχει ήδη δει το πράσινο φως και θα βασίζεται στα ίδια μηχανικά μέρη με πιθανή μια έκδοση Hybrid R που θα χρησιμοποιεί ηλεκτροκινητήρα που θα δίνει boost στους πίσω τροχούς ανεβάζοντας την συνολική ισχύ στους 250-270 PS (από 200 PS που είναι η κανονική έκδοση του δίλιτρου boxer).

Λογικά ανάλογο μοντέλο θα υπάρξει και για την Subaru ενώ είναι πολύ πιθανό τα δύο σπορ σεντάν να περιορισθούν στα σύνορα της ιαπωνικής και αμερικανικής αγοράς.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!