NEA

Nissan, νέο Note από 11.950€!

Nissan-Note_2014_1000_gr_times (1)

Με δύο κινητήρες ξεκινά η διάθεση του νέου Note στην ελληνική αγορά προτάσσοντας τους μεγάλους χώρους και τον πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό…

Nissan-Note_2014_1000_gr_times (2)Το νέο Note κοστίζει από 11.950€ στην έκδοση με τον βενζινοκινητήρα των 1.200 κ.εκ. (80 PS) και από 14.490€ στην έκδοση με τον πετρελαιοκινητήρα των 1.500 κ.εκ. (90 PS) που προέρχεται από την Renault (τιμής με απόσυρση). Οι τιμές αφορούν στη βασική έκδοση που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ηχοσύστημα, κλιματισμό, ESP+ABS, τέσσερις αερόσακους, εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα, cruise control, σύστημα start/stop, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, ηλεκτρικούς καθρέπτες, ατσάλινες ζάντες 15’’ με ελαστικά 185/65.

Nissan-Note_2014_1000_gr_times (3)Μία από τις σημαντικότερες καινοτομίες του Note που μέχρι πρότινος συναντούσαμε σε μοντέλα μεγαλύτερης κατηγορίας αφορά στο σύστημα Safety Shield που ανήκει στις πλουσιότερες εκδόσεις. Περιλαμβάνει ένα σύνολο λειτουργιών όπως την προειδοποίηση σε «τυφλές» γωνίες (Blind Spot Warning), την προειδοποίηση κατά την αλλαγή λωρίδας κυκλοφορίας (Lane Departure Warning και το προηγμένο σύστημα ανίχνευσης εμποδίων (Moving Object Detection System).

Εντυπωσιακό είναι το σύστημα περιμετρικού ελέγχου (Around View Monitor) που με την βοήθεια καμερών προσφέρεται πλήρη κάλυψη γύρω από το αυτοκίνητο ενώ το Nissan Connetc προσφέρει διάφορες λειτουργίες όπως συνδεσιμότητα με διάφορες συσκευές και φυσικά δορυφορική πλοήγηση με ελληνικό μενού.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!