NEA

Corvette, από το Gran Turismo 6 στην SEMA!

Chevrolet-SEMA-3-CORVETTE-Pacific-Concept

Με φανταχτερές παραλλαγές η παρουσία της αμερικανικής εταιρίας στην έκθεση SEMA…

Αν η μπλε ελεκτρίκ Corvette της φωτογραφίας σας φαίνεται γνωστή δεν κάνετε λάθος. Είναι αυτή του Gran Tourismo 6, που από εικονική έγινε πραγματική και δείχνει εξίσου όμορφη. Τόσο λόγω του ιδιαίτερου χρώματός της όσο και λόγω των πολλών εξαρτημάτων της από ανθρακόνημα.

Την παρουσία της Corvette στη Sema συμπληρώνουν τα Coupe Pacific και Convertible Atlantic, ενώ το άλλο αγαπημένο θέμα όσων ασχολούνται με τις βελτιώσεις των Chevrolet είναι το Camaro, με εκδόσεις και εκδοχές για όλα ανεξαιρέτως τα γούστα.

Από το COP Camarο που θα κατασκευαστεί 69 φορές με βάση τις προδιαγραφές του Drag Racing (άκαμπτος πίσω άξονας, σε συνδυασμό με διάφορες εκδοχές για τον κινητήρα) μέχρι το Ζ/28 που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του και στο Nuerburgring, αλλά και το Camaro Performance Garage, που βασίζεται στο SS αλλά έχει πολλά στοιχεία τόσο από το ZL1 όσο και από το Z/28.

Με τη συνεργασία του carzine.gr

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!