NEA

BMW, πως λειτουργεί το launch control στην M235i;

BMW 235i launch control video

Δείτε σε ένα βίντεο πως λειτουργεί το launch control, ένα σύστημα που επιτρέπει την καλύτερη δυνατή εκκίνηση από στάση…

Σε σχέση με συστήματα launch control άλλων εταιριών αυτό της BMW είναι από τα απλούστερα που υπάρχουν, όπως στην κορυφαία Μ235i της Σειράς 2. Αυτό που έχει να κάνει ο οδηγός (φυσικά, με ακινητοποιημένο το αυτοκίνητο) είναι έχει το πόδι του πάνω από το φρένο και να απενεργοποιήσει το DSC (ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας).

Στη συνέχεια να φέρει τον επιλογέα στην θέση D-S (αυτόματο σπορτ), να πατήσει το γκάζι χωρίς να αφήσει το φρένο και από την στιγμή που στο ταμπλό εμφανιστεί μια καρό σημαιούλα έχει στην διάθεσή του 3 sec για να αφήσει το φρένο και να επιταχύνει. Αξιοσημείωτο είναι πως αν υπάρχει σημαντική απόκλιση από την ευθεία της επιτάχυνσης τότε το launch control βγαίνει εκτός λειτουργίας.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!