NEA

Honda Civic, με ελαφρύ φρεσκάρισμα!

Honda-Civic-2014-facelift (4)

Η ιαπωνική εταιρία προχωρά σε ένα σχετικά επιφανειακό facelift που τονώνει τα σπορ χαρακτηριστικά του Civic…

Honda-Civic-2014-facelift (3)Με σκοπό να ενισχυθούν τα σπορ και στιλιστικά χαρακτηριστικά του Civic οι Ιάπωνες προχώρησαν σε διάφορες αλλαγές (όπως είχε ανακοινωθεί και στην έκθεση της Φρανκφούρτης) με τα πρώτα αναβαθμισμένα Civic να αναμένονται αρχές του νέου έτους. Οπτικά οι προφυλακτήρες έχουν επανασχεδιαστεί, το ίδιο κα το πίσω κρύσταλλο ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν διάφορες νέες λεπτομέρειες και αποχρώσεις.

Honda-Civic-2014-facelift (1)Στα μηχανικά μέρη δεν υπάρχει κάτι το σημαντικό πέρα από την επαναρρύθμιση της ηλεκτρικής υποβοήθησης του τιμονιού για καλύτερη και βαρύτερη αίσθηση στις υψηλές ταχύτητες. Επίσης, υπάρχουν αλλαγές και στα αμορτισέρ για καλύτερο έλεγχο της κίνησης του αμαξώματος και διαφορετικές γωνίες toe και camber της ανάρτησης.

Honda-Civic-2014-facelift (2)Οι παραπάνω αλλαγές γίνονται ώστε το Civic να αποκτήσει ένα πιο σπορ χαρακτήρα μιας και το 2015 θα δούμε το νέο Type-R (θα είναι 2λιτρο τούρμπο με 300 άλογα) και ενδιάμεσα ίσως κάποιες νέες τούρμπο εκδόσεις βάζοντας -επιτέλους- την Honda στο χορό του downsizing.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!