NEA

Subaru, γεύση από νέο Impreza και 280 άλογα!

subaru impreza wrx 2014 leaked (1)

Αν τελικά υπάρχει «διαρροή» τότε εκτός απροόπτου αυτό είναι το νέο Impreza WRX που θα παρουσιαστεί στις 19 Νοεμβρίου…

subaru impreza wrx 2014 leaked (2)Η Subaru έδωσε πρόσφατα μία teaser φωτογραφία με το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου και λίγο μετά στο διαδίκτυο διέρρευσαν οι φωτογραφίες που βλέπετε. Και αν δεν πρόκειται για κάποιες «φωτοσοπαρισμένες» τότε αυτό είναι το νέο Impreza WRX που βασίζεται στο σεντάν που κυκλοφορεί ήδη στην αμερικανική αγορά.

SUBARU-IMPREZA-WRX-3Σε σχέση με το πρωτότυπο που είχε εμφανιστεί πριν από λίγο καιρό στη Φρανκφούρτη το μοντέλο παραγωγής που θα παρουσιαστεί επίσημα στο LA θα είναι πιο ρεαλιστικό δίχως όμως να του λείπουν στοιχεία όπως η εισαγωγή αέρα στο καπό, τα φουσκωμένα φτερά και πλέον ο πίσω διαχύτης.

Εκτός απροόπτου ο κινητήρας θα αποτελεί μια turbo εκδοχή του δίλιτρου boxer που χρησιμοποιείται στα Toyota GT86 και Subaru BR-Z με την ισχυ να φτάνει τους 280 PS και να ξεπερνά τους 300 PS στην έκδοση STi (που αναμένεται τέλη 2014. Φυσικά, το νέο Impreza WRX  θα είναι τετρακίνητο με τους Ιάπωνες να λένε πως θα είναι και πιο γρήγορο από το τωρινό (με τον κινητήρα 2,5 λίτρων και 300 ίππους στο STi). Υπομονή για μερικές μέρες…

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!