NEA

Ford, είναι αυτό το επόμενο Ka;

2014 Ford Ka Global Concept Brazil (5)

Στην μακρινή Βραζιλία παρουσιάσθηκε ένα πρωτότυπο Ka με πέντε πόρτες στο οποίο θα βασιστεί η 3η γενιά του μικρότερου μοντέλου της Ford…

2014 Ford Ka Global Concept Brazil (4)Το τωρινό Ka δεν κατάφερε να πείσει το κοινό και ίσως για αυτό το λόγο η Ford αναζητά μία λύση με μεγαλύτερη πεντάθυρη πρακτικότητα. Και αυτό διότι το Ka βασίστηκε στην πλατφόρμα του Fiat 500 με αποτέλεσμα να προκύψει ένα απολαυστικό οδηγικά μικρό που όπως φάνηκε δεν κατάφερε να καλύψει τις ανάγκες του κοινού.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν το Ka Concept θα αποτελέσει την βάση για ένα πεντάθυρο μίνι το οποίο θα αποτελέσει ένα παγκόσμιο προϊόν και θα μπορεί 2014 Ford Ka Global Concept Brazil (1)να αντιμετωπίσει άλλα μοντέλα όπως είναι το Chevrolet Spark. Για αυτό το λόγο το νέο Ka θα βασίζεται σε μια πιο μαζεμένη πλατφόρμα του Fiesta.

Η γκάμα των κινητήρων για το Ka που θα πωλείται στην Βραζιλία από το επόμενο έτος θα περιλαμβάνει 1.000 ατμοσφαιρικό με 80 PS και 1.500άρη με 111 PS. Σύμφωνα με πληροφορίες μας το Ford Ka που θα πωλείται πολύ αργότερα και στην Ευρώπη θα διαφοροποιείται ελαφρώς σε σχεδίαση και στην ισχυρότερες εκδόσεις του θα εξοπλίζεται και τον 100άρη τούρμπο Ecoboost.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!