NEA

Mercedes-Benz SLS AMG, τέλος παραγωγής!

MERCEDES-SLS-AMG-FINAL-EDITION-1

O κύκλος παραγωγής για ένα από τα πιο ξεχωριστά σπορ αυτοκίνητα ολοκληρώθηκε και πλέον αναμένουμε την μικρότερη SLC!

MERCEDES-SLS-AMG-FINAL-EDITION-2Ακόμη και αν γράφει χρόνο ως Black Series  στο Nurburgring ένα από τα πιο ξεχωριστά σπορ αυτοκίνητα με σήμα κατατεθέν τις πόρτες που ανοίγουν σαν φτερά γλάρου θα σταματήσει να παράγεται από την ερχόμενη άνοιξη. Ο λόγος για την Mercedes SLS AMG η οποία θα μπει στο πάνθεον με τα εξωτικά αυτοκίνητα αποκτώντας παράλληλα συλλεκτική αξία με τον χρόνο.

MERCEDES-SLS-AMG-FINAL-EDITION-4Αυτός είναι και ο λόγος που στην έκθεση του Λος Άντζελες θα παρουσιαστεί, όπως το συνηθίζει άλλωστε η Mercedes, η Final Edition της που θα κατασκευαστεί 350 φορές ξεχωρίζει από το μαύρο, καθότι από ανθρακονήματα καπό της και από τη μεγάλη πίσω αεροτομή από την Black Series των 631 ίππων. Εδώ ο θηριώδης V8 των 6.200 cc θα είναι στην εκδοχή GT, που σημαίνει 591 PS ενώ η Mercedes εξελίσσει ένα νέο GT σπορ μοντέλο με συμβατικές πόρτες και με τιμή στα επίπεδα μιας Porsche 911…

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!