NEA

Mercedes-Benz SLC AMG από το 2015!

2014-mercedes-benz-slc-renderings (22)

Την δικιά της 911 αναζητά η γερμανική εταιρία μετά την μεταστροφή της το τελευταίο διάστημα προς την σπορ κατεύθυνση…

2014-mercedes-benz-slc-renderings (1)Με εφαλτήριο τη τελευταία γενιά A-Class και στη συνέχεια την CLA η Mercedes επιθυμεί να διατηρήσει τη δυναμική τροχιά στην οποία έχει θέσει την γκάμα της τα τελευταία χρόνια. Έτσι, στα μελλοντικά πλάνα της εταιρίας περιλαμβάνεται μία μικρότερη εκδοχή της SLS AMG που θα κοστίζει τα μισά λεφτά (σ.σ. η SLS AMG Roadster στην χώρα μας κοστίζει κοντά στα 250.000€).

2014-mercedes-benz-slc-renderings (2)Το νέο μοντέλο θα ονομάζεται SLC και θα στοχεύει στην Porsche 911 (η οποία στοιχίζει από περίπου 150.000€) αλλά και στις Corvette Stingray και Jaguar F-Type αφού ας μην ξεχνάμε πως το μεγαλύτερο πελατειακό κοινό βρίσκεται πλέον εκτός Ευρώπης. Η SLS AMG θα είναι μικρότερη σε διαστάσεις από τη SLS AMG ενώ δεν θα έχει πόρτες σε στιλ γλάρου (gullwing doors) παρά συμβατικές για να μειωθεί το κόστος.

Κάτω από το καπό θα υπάρχουν V8 υπερτροφοδοτούμενοι κινητήρες με ισχύ 450-500 PS ενώ δεν αποκλείεται και μικρότερη επίσης τούρμπο V6 έκδοση που θα είναι και η δημοφιλέστερη ως και η πιο προσιτή. Στις φωτογραφίες βλέπετε επεξεργασμένες εικόνες από τον David Kiss (από το topspeed.com) συνδυάζοντας στοιχεία από spy υλικό και την τωρινή SLS. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν το 2015.

Πηγή: topspeed.com

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!