NEA

KTM 1290 Super Duke R σε δράση [vid]

2014 KTM 1290 Super Duke R Official Action Video McWilliams Extreme Riding

Δείτε σε ένα official βίντεο το νέο Super Duke R να βάζει φωτιά στην άσφαλτο και να επιβεβαιώνει την φήμη του ως ένα από τα κορυφαία γυμνά streetfighter!

Στην πίστα Ascari στην Ισπανία και με αναβάτη τον Jeremy McWilliams μπορείτε να δείτε τι μπορεί να κάνει ΚΤΜ Super Duke R. Πρόκειται για μια από τις πιο hot δικύλινδρες μοτοσικλέτες που έχουν κατασκευαστεί ποτέ με κινητήρα 1301 cc, 180 PS/8.870 rpm και 14 χιλιογραμμόμετρα ροπής με τα 10 διαθέσιμα από τις 2.500 rpm!

Με πανάλαφρο πλαίσιο, ανάρτηση WP, φρένα Brembo Monoblock και πλούσιο ηλεκτρονικό εξοπλισμό ο νέος Δούκας της αυστριακής εταιρίας θα πωλείται από τα τέλη του έτους. Για να έχετε μία τάξη μεγέθους για τις επιδόσεις του Beast, η ΚΤΜ αναφέρει πως επιταχύνει σε μόλις 7,2 sec για τα 0-200 km/h!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!