NEA

Αυτό είναι το ταχύτερο Nissan GT-R [vid]

Όπως είχαμε γράψει προσφάτως το Nissan GT-R Nismo είναι το ταχύτερο στην πίστα του Nurburgring με χρόνο 7:08. Δείτε το σχετικό βίντεο!

Μετά την διαρροή ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση για το Nissan GT-R Nismo με τον ίδιο τον Carlos Ghosn να εξαγγέλλει στο Τόκιο την επίδοση-ρεκόρ των 7:08.679 στο Nurburgring. Έτσι, μετά τα 370Z και Juke το GT-R είναι το τρίτο μοντέλο που φέρει την υπογραφή του τμήματος βελτιώσεων Nismo μεταφέροντας αγωνιστική τεχνογνωσία από την έκδοση GT3.

Έτσι, ο V6 των 3,8 lt με τους 600 PS (τελικά) και τα 652 Nm ροπής διαθέτει πιο άγρια χαρτογράφηση, μεγαλύτερους στροβιλοσυμπιεστές πολλές άλλες αναβαθμίσεις. Η ανάρτηση έχει επαναρρυθμιστεί με αμορτισέρ Bilstein DampTronic και διαθέτει τρία προγράμματα με καλύτερο από όλα το R (Racetrack, τα υπόλοιπα είναι τα Comfort και Normal). H πίσω αντιστρεπτική έχει μεγαλύτερη διατομή (στα 17,3 mm) ενώ τα ελαστικά έχουν εξελιχθεί ειδικά από την Dunlop.

Σημαντικές βελτιώσεις έχουν γίνει στο αμάξωμα και συγκεκριμένα στην αεροδυναμική με την πίσω αεροτομή να παράγει 100 kg περισσότερα -σε σχέση με το απλό GT-R- κάθετου φορτίου σε ταχύτητα 300 km/h. Οι 6άκτινες μαύρες ζάντες είναι εμπνευσμένες από το επικό GT500 ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν καθίσματα της Recaro και race πινελιές. Τέλος, να πούμε πως το Nissan GT-R Nismo θα είναι διαθέσιμο στην Ιαπωνία από τον Φεβρουάριο ενώ στην Ευρώπη οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν τέλη 2014.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!