NEA

Mercedes-Benz, ιδού η GLA AMG!

H γερμανική εταιρία προσθέτει μια ακόμη AMG έκδοση με 360 άλογα, αυτή τη φορά με την φορεσιά της GLA!

Μετά τις A 45 AMG και CLA 45 AMG που διατίθενται ήδη στην ελληνική αγορά από 47.696€ και 53.849€ αντίστοιχα, έφτασε η ώρα και την GLA 45 AMG που παρουσιάζεται ως concept car στο Λος Άντζελες. Βέβαια, δεν χρειάζεται και πολύ για να αντιληφθείς πως το πρωτότυπο που βλέπεις στην οθόνη σου θα έχει πολύ μικρές διαφορές από αυτό που θα κυκλοφορήσει στους δρόμους από τον επόμενο χρόνο.

Όπως επίσης δεν χρειάζεται να έχεις μαντικές ικανότητες πως η ταχύτερη έκδοση στην γκάμα της GLA εξοπλίζεται με τον ίδιο 4κύλινδρο 2λιτρο turbo άμεσου ψεκασμού που αποδίδει 360 άλογα. Φυσικά και συνδυάζεται με το σύστημα τετρακίνησης 4Matic και με επιδόσεις που -ελέω του υπερυψωμένου αμαξώματος και του επιπλέον βάρους- αναμένεται να είναι λίγο πιο «αργές» από α 4,6 sec της CLA 45 AMG για το 0-100. Την μετάδοση αναλαμβάνει κιβώτιο DCT-7 διπλού συμπλέκτη.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!