NEA

Lucra L148, η αμερικάνικη αντί-Bugatti!

Luca Cars L148 supercar (4)

Η Lucra Cars είναι μια από τις εταιρίες που κατασκευάζουν αυτό που λέμε εξωτικά supercar περιμένοντας τον σωστό πελάτη για να επενδύσει σε κάποιο από αυτά.

Τέτοιου είδους εταιρίες πουλάνε το πολύ τόσα αυτοκίνητα όσα τα δάχτυλα του ενός χεριού βγάζοντας και με το παραπάνω τα λειτουργικά τους έξοδα. Οπότε αντιλαμβάνεστε για τι μεγέθη μιλάμε. Έτσι, μετά το LC470 η αμερικανική Lucra αποφάσισε να προχωρήσει στο δεύτερο μοντέλο της με την ονομασία L148 και έχει το θάρρος να την αποκαλεί ως τον killer της Bugatti Veyron. Εντάξει, ακούγεται ολίγον υπερβολικό για να μπορεί να αντιμετωπίσει το LC470 το γερμανικό πάντσερ αλλά ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει…

Ένα θέμα που είχε το LC470 ήταν ο υπερβολικά σπαρτιάτικος εξοπλισμός του μιας και δεν είχε καν κλιματισμό, κάτι που δεν αρέσει ειδικά στους Αμερικάνους για ένα αυτοκίνητο των 100 χιλιάρικων (δολάρια). Το πρόβλημα αυτό δεν υπάρχει στο L148 των $250.000 με το μονοκόμματο αμάξωμα από ανθρακονήματα και συνθετικά υλικά.

Μην περιμένετε εξεζητημένες επιλογές όπως μονοκόκ πλαίσιο καθώς υπάρχει σωληνωτό χαλύβδινο στο οποίο εδράζεται ο κλασικός LS7 της GM. Μιλάμε για έναν κλασικό small block κινητήρα διάταξης V8 με χωρητικότητα 4,7 lt που στη νορμάλ εκδοχή του αποδίδει 517 άλογα αλλά φήμες κάνουν λόγο για αύξηση της ισχύος στα 723 με χρήση υπερτροφοδότησης. Περισσότερα θα γίνουν γνωστά προσεχώς καθώς η Lucra σχεδιάζει να βγάλει το πρώτο αυτοκίνητο στον δρόμο προς τα μέσα του 2014. Και όσον αφορά στην Bugatti Veyron φυσικά και δεν έχει να φοβάται τίποτα από ένα ακόμη φιλόδοξο project…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!