NEA

Pagani, όταν δεν σου φτάνει το ένα… [vid]

Για τον Peter Read μάλλον θα ακούτε για πρώτη φορά αλλά σίγουρα θα γνωρίζετε «τα δύο του παιχνίδια», όπως τα χαρακτηρίζει ο ίδιος…

Pagani owner Zonda_Huayra (2)Αν σας αγχώνει η κατοχή των δύο σας αυτοκινήτων σκεφτείτε πως υπάρχουν και χειρότερα. Για ελάτε στην θέση του Peter Read με τα δύο Pagani… Φυσικά και αστειευόμαστε αναφερόμενοι στον κάτοχο του Zonda Roadster και του Huayra ο οποίος αποτελεί και μέλος του κλαμπ GRRC (Goodwood Road Racing Club) όπου πρόσβαση έχουν λίγοι και εκλεκτοί με το ανάλογο οικονομικό status.

Το μπλε «ηλεκτρίκ» Pagani Zonda Roadster του 2005 εξοπλίζεται με ατμοσφαιρικό V12 των 7,3 lt υπό την επιμέλεια της AMG και αποδίδει 555 PS και 750 Nm. Μόλις 30 κομμάτια έχουν κατασκευαστεί. Το κόκκινο Pagani Huayra έχει μικρότερης χωρητικότητας V12 με 6,0 lt αλλά με την προσθήκη διπλού τούρμπο και την περιποίηση της AMG αποδίδει 710 PS και 1.000 Nm ροπής. Το 0-100 km/h πετυχαίνεται σε 3,3 sec ενώ η τελική φτάνει τα 370 km/h!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!