ΑΓΩΝΕΣ

Audi LMP1 για τις 24 Ώρες του Le Mans του 2014!

Audi R18 e-tron quattro

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η Audi σχετικό με το νέο αγωνιστικό που θα συμμετέχει στο 24ώρο πασίγνωστο αγώνα…

Στις 18 Δεκεμβρίου στο Ingolstadt (το caroto.gr έχει επισκεφτεί την γραμμή παραγωγής) θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του LMP1 και μέχρι τότε η Audi έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία. Οι δοκιμές έχουν ήδη ξεκινήσει στην πίστα Sebring της Φλόριντα, κάτι που συνηθίζει η γερμανική εταιρία παρόλο που δεν συμμετέχει σε κανέναν εκεί αγώνα.

Οι διάφορες του νέου από του προηγούμενου R18 e-tron quattro έχουν να κάνουν με τους νέους κανονισμούς LMP1 που προβλέπουν 5% μικρότερο πλάτος σε συνάρτηση με τις νέες ρυθμίσεις του υβριδικού συστήματος για μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση. Σημειώστε πως το επόμενο Le Mans θα πραγματοποιηθεί στις 14-15 Ιουνίου ανάμεσα στα GP του Καναδά και της Αυστρίας σύμφωνα με το πρόγραμμα της F1 για το 2014 με τους νέους V6 κινητήρες.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button