NEA

Ο Leonardo DiCaprio μπαίνει στην Φόρμουλα!

Για την ακρίβεια ο διάσημος ηθοποιός έκανε γνωστό πως σκοπεύει να υποστηρίξει μία αγωνιστική ομάδα που θα μπει στην ηλεκτροκίνητη φόρμουλα που ξεκινά τον Σεπτέμβριο…

leonardo dicaprio venturi racingΛίγο μετά την Virgin, ο Leonardo DiCpario και η Venturi Automobiles ανακοίνωσεαν πως σκοπεύουν να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Formula E. Με έδρα στο Μονακό, η Venturi Grand Prix Formula E Team αναμένεται να αποτελέσει την 10η και τελευταία συμμετοχή ενώ συνιδρυτής στην ομάδα θα είναι ο σταρ του Χόλυγουντ. «Το μέλλον του πλανήτη μας εξαρτάτε από την χρήση ενεργειακά αποδοτικών και καθαρών οχημάτων. Η Venturi συμμετέχει σε αυτή τη προσπάθεια και είμαι ευτυχής που θα συμμετέχω και εγώ» δήλωσε ο DiCaprio.

Έτσι, οι ομάδες που πιθανώς θα συμμετάσχουν στην Formula E για το 2014-15 είναι οι: Drayson Racing Formula E Team (Μ. Βρετανία), China Racing Formula E Team (Κίνα),  Andretti Autosport Formula E Team (ΗΠΑ, Dragon Racing Formula E Team (ΗΠΑ), e.dams Formula E Team (Γαλλία), Super Aguri Formula E Team (Ιαπωνία), Audi Sport ABT Formula E Team (Γερμανία), Mahindra Racing Formula E Team (Ινδία), Virgin Racing Formula E Team (Μ. Βρετανία) και Venturi Formula E Team (Μονακό).

Η Venturi είναι ευρέως γνωστή για το ρεκόρ ταχύτητας που έκανε το 2010 και για τις προσπάθειες κατάρριψής του στα επόμενα χρόνια. Στα βραχυπρόθεσμα πλάνα της εταιρίας και μετά την πρώτη της συμμετοχή ως ομάδα είναι η ανάληψη καθηκόντων κατασκευής των μονοθεσίων από την 2η σεζόν της Formula E.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!