ΑΓΩΝΕΣ

Hyundai Shell WRT, φόρτσα για τα ράλι!

Hyundai-Shell-World-Rally-Team-1

Η κορεατική εταιρία παρουσίασε πριν λίγες ημέρες την αγωνιστική της ομάδα καθώς και το αυτοκίνητο με το οποίο θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι…

Μετά από εντατικές δοκιμές εξέλιξης πλέον το Hyundai i20 WRC είναι κοντά στο τελικό στάδιο για να τρέξει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι με βασικό πλήρωμα τον 25χρονο Βέλγο Thierry Neuville με συνοδηγό τον Nicolas Gilsoul. Η Hyundai θα συμμετέχει και με δεύτερο αυτοκίνητο που θα συμμετέχει σε συγκεκριμένους αγώνες.

Έτσι, οδηγός στο Ράλι Μόντε Κάρλο θα είναι ο Dani Sordo, ο Chris Atkinson στο Ράλι Αυστραλίας, ενώ ο τέταρτος οδηγός θα είναι ο Juho Hänninen που θα καλύψει τις υπόλοιπες συμμετοχές. Σημειώνεται πως από τη στιγμή που η Shell είναι ο βασικός της συνεργάτης και σπόνσορας υπάρχει και η επωνυμία της στο όνομα της ομάδας της οποίας η έδρα είναι το ευρωπαϊκό κέντρο της μάρκας στο Όφενμπαχ της Γερμανίας.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!