NEA

Volvo, με Concept XC στο Detroit!

Volvo Concept X (1)

Ένα ακόμη concept θα παρουσιάσει τον Ιανουάριο η σουηδική εταιρία προλογίζοντας τη νέα γενιά XC90…

Volvo Concept X (3)Το Concept XC θα είναι το δεύτερο σχεδιαστικό δείγμα της Volvo και θα πραγματοποιήσει την παρθενική του εμφάνιση τον Ιανουάριο στην έκθεση του Detroit. Σύμφωνα με την εταιρία αρκετά στοιχεία από το πρωτότυπο θα τα δούμε στο XC90 παραγωγής που πιθανότητα θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα τέλη του χρόνου (με λιγότερες πιθανότητες το Παρίσι και περισσότερες κάποια αμερικανική έκθεση).

Volvo Concept X (2)Όπως και το πρώτο δείγμα σπουδής (το Volvo Concept Coupe), έτσι και το δεύτερο έχει δημιουργηθεί από τον επικεφαλής του τμήματος σχεδιαστής Thomas Ingenlath προβάλλοντας και τη νέα SPA πλατφόρμα που θα χρησιμοποιηθεί σε μελλοντικά μοντέλα της Volvo.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!