NEA

Porsche, ραντεβού στο Detroit με 911 Targa!

PORSCHE-911-TARGA-DETROIT-2

Ένα από τα πιο κλασικά σχήματα θα επιστρέψει στους δρόμους μετά το ντεμπούτο στις αρχές του έτους στην αμερικανική έκθεση…

PORSCHE-911-TARGA-DETROIT-1Ο λόγος για την θρυλική Porsche 911 Targa με σήμα κατατεθέν το μεγάλο κεντρικό roll-bar που θα ξεχωρίζει και από τη διαφορετική απόχρωση, όπως φαίνεται και στα πρώτα σκίτσα. Επίσης, το πίσω παρμπρίζ θα είναι έντονα πομπέ προκειμένου να υπάρχει και σε αυτό το σημείο οπτική διαφοροποίηση. Η οροφή της targa θα αναδιπλώνεται μέσω ηλεκτροϋδραυλικού μηχανισμού ενώ για να δημιουργηθεί ο απαραίτητος χώρος δεν θα υπάρχουν οι βοηθητικές πίσω θέσεις.

PORSCHE-911-TARGA-DETROIT-3Όπως είναι αναμενόμενο οι κινητήρες θα προέρχονται από την κουπέ 911 με την απλή έκδοση με το σύνολο των 3,4 lt να αποδίδει 350 PS με την ισχύ να ανεβαίνει στους 400 PS στην έκδοση S με τον μεγαλύτερα flat 6κύλινδρο των 3,6 lt. Και σε αντίθεση με τις αποκλειστικά τετρακίνητες targa 993 (1993-98) και 996 (1998-2005) θα υπάρχουν και πισωκίνητες εκδόσεις.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!