NEA

MINI, γεύση από John Cooper Works!

MINI John Cooper Works concept NAIAS Detroit 2014 (3)

Στην έκθεση του Detroit η MINI θα παρουσιάσει μια πρωτότυπη έκδοση του JCW η οποία κάθε άλλο παρά concept θυμίζει…

Στην αμερικανική έκθεση θα παρουσιαστεί ως concept car αλλά το ταχύτερο νέο ΜΙΝΙ που θα κυκλοφορήσει στην διάρκεια του 2014 αναμένεται να έχει μικρές διαφορές. Συγκεκριμένα, το JCW έρχεται μερικές εβδομάδες μετά την παρουσίαση της 3ης γενιάς ΜΙΝΙ στο Λος Άντζελες να χτυπήσει  και πάλι «πρωτιά» επί αμερικανικού εδάφους μέχρι να φτάσει η ώρα της Γενεύης, τον Μάρτιο.

Σχεδιαστικά το JCW είναι βαμμένο στα γκριζοκόκκινα British Highways όπως αναφέρει η εταιρία ενώ την παράσταση κλέβει το αεροδυναμικό body-kit με μεγάλους προβολείς ομίχλης, μαύρες περιμετρικές λεπτομέρειες στην μάσκα, αεροδυναμικό διαχύτη στο πίσω μέρος κ.α. Κάτω από το καπό του JCW παραγωγής αναμένεται να είναι ο 4-κύλινδρος 1.600άρης τούρμπο με ισχύ 220 άλογα.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!