NEA

Audi, ετοιμάζει 11 νέα μοντέλα!

Audi-Crossover-Concept-2 (1)

Η γερμανική εταιρία ετοιμάζεται να διευρύνει ακόμη περισσότερο την γκάμα της με πιο πολλά «SUVοειδή»…

Στο πλαίσιο του εορτασμού του 1.500.000ού αυτοκινήτου της που κατασκευάστηκε μέσα στο 2013 η Audi επιβεβαίωσε και επίσημα πως θα διευρύνει την γκάμα της από 49 στα 60 μοντέλα. Αξίζει να σημειωθεί πως το 2003 η γερμανική εταιρία πουλούσε σχεδόν τα μισά αυτοκίνητα, συγκεκριμένα 769.900.

Αν και ο Rupert Stadler, διευθύνων σύμβουλος της Audi AG, εκμυστηρεύτηκε πόσα αλλά δίχως να διευκρινίζει τι μοντέλα θα είναι αυτά που θα δούμε έως το τέλος της δεκαετίας, τα περισσότερα από αυτά θα είναι crossover και SUV. Έτσι, το 2016 θα δούμε το Audi Q1 ενώ αργότερα τα Audi Q4 και Audi Q6 θα ανταγωνιστούν τις BMW X4 και BMW X6.

Πιθανό είναι να δούμε και Q2 και Q8 ενώ το σίγουρο είναι πως θα υπάρξουν διάφορες S και RS εκδόσεις ακολουθώντας τα RS Q3 και SQ5. Αναφορικά με την υπόλοιπη γκάμα ερωτηματικό παραμένει αν θα υπάρξει A2 ενώ λόγω της «απαιτητικής» κινέζικης αγοράς θα δούμε Α9 -στα μέτρα και σταθμά της Porsche Panamera– καθώς και RS8.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!