NEA

Nissan, νέα έκδοση 1.2 SC για το Note!

2014-Nissan-Note-3[2]

H ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε μία νέα έκδοση με μηχανικό υπερυμπιεστή και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας!

Το νέο Nissan Note προσφέρεται ήδη στην ελληνική αγορά με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης 1.2 (από 11.950€) και τον τούρμπο ντίζελ 1.5 dCi (από 14.490€). Στην υπάρχουν γκάμα έρχεται να προστεθεί μία νέα με μηχανικό υπερσυμπιεστή (supercharger, λαμβάνει κίνηση από τον στροφαλοφόρο σε αντίθεση με το τούρμπο καυσαερίων) και άμεσο ψεκασμό.

Η νέα έκδοση 1.2 SC αποδίδει 98 PS με ροπή 147 Nm και πέρα από τις επιδόσεις στα υπερτερήματα αυτού του κινητήρα συγκαταλέγονται η μέση κατανάλωση (4,3lt/100 km) και η “άτελη” εκπομπή ρύπων (99g CO2/km). H εν λόγω έκδοση συνδυάζεται με αρκετά πλούσια έκδοση (ACENTA PACK FAMILY), η τιμή πώλησης με απόσυρση ξεκινά από τις 15.590€ και θα διατίθεται κατόπιν παραγγελίας.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!