NEA

Μάχη για την ζωή του δίνει ο Michael Schumacher [upd]

schumacher accident (1)

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του Michael Schumacher επιδεινώθηκε και πλέον υπάρχει και ορατός κίνδυνος για τη ζωή του!

SCHUMI-SKI-ACCIDENT-2Στο πλευρό του, πέρα από τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά -ο 14χρονος γιός του ήταν μαζί του όταν έγινε το ατύχημα- βρίσκεται και ο προσωπικός του φίλος νευροχειρουργός Gérard Saillant, ο οποίος τον είχε κουράρει και μετά το σοβαρό ατύχημά του το 1999 στο Silverstone με την Mirror να αναφέρει πως ο Γερμανός βρίσκεται σε κώμα! Από την άλλη γερμανικά μέσα αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας του Michael Schumacher επιδεινώθηκε κι άλλο, με αποτέλεσμα να δίνει μάχη για τη ζωή του ενώ θα υποβληθεί σε άμεση επέμβαση και στη συνέχεια σε τεχνητό κώμα.

schumi accident from twitter.jpgΤο ατύχημα του πολυ-πρωταθλητή της Φόρμουλα 1 έγινε στην περιοχή Méribel (Département Savoie) και έξω από τις καθορισμένες πίστες σήμερα το πρωί. Ο Michael Schumacher μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της πόλης Moûtiers και από εκεί σε αυτό της Grenoble με κρανιο-εγκεφαλικές κακώσεις και εγκεφαλική αιμορραγία.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

upd 1 (30/12) => Ως εξαιρετικά κρίσιμη κρίνεται η κατάσταση του Michael Schumacher, ο οποίος τη νύχτα υποβλήθηκε σε 2η επέμβαση κατά την οποία οι γιατροί άνοιξαν οπές στο κρανίο του προκειμένου να περιορισθεί η πίεση στον εγκέφαλό του από τα αιματώματα που έχουν δημιουργηθεί. Στο πλευρό του, στο νοσοκομείο της Grenoble βρίσκονται η οικογένεια του, η σύζυγός του Κορίνα και τα παιδιά του καθώς και οι συνοδοιπόροι του απο την F1 Jean Todt και Ross Brawn πολυάριθμοι επίσης φίλοι και οπαδοί του έχουν βρεθεί εκεί για να του συμπαρασταθούν. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση του ιατρικού τιμ.

upd 2 (30/12) => Οι θεράποντες γιατροί επιβεβαίωσαν την κρισιμότητα της κατάστασης του Michael Schumacher, ο οποίος όπως είχαμε γράψει μετά την επέμβασή του (οι γιατροί δεν μίλησαν για 2η εγχείρηση) βρίσκεται σε τεχνητό κώμα προκειμένου να περιοριστούν οι βλάβες στον εγκέφαλό του. Οι γιατροί δεν ανακοίνωσαν λεπτομέρειες, ενώ τόνισαν πως χωρίς κράνος δεν θα είχε επιζήσει.

upd 3 (31/12) => Οι θεράποντες ιατροί του Michael Schumacher ανακοίνωσαν το πρωί σε συνέντευξη τύπου πως ο πολύ-πρωταθλητής της F1 υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση για την αφαίρεση αιματώματος από τον εγκέφαλό του, ότι η κατάστασή του είναι ελαφρώς βελτιωμένη, αλλά και ότι δεν έχει αποφύγει τον κίνδυνο. Επίσης τόνισαν πως κέρδισαν με επιτυχία χρόνο και πως το πιο σημαντικό για τις επόμενες μέρες είναι η κατάστασή του να μείνει σταθερή. Επίσης σημείωσαν πως υπάρχουν ακόμα πολλά τραύματα και αιματώματα στον εγκέφαλό του και πως θα μείνει σε τεχνητό κώμα για όσο χρειαστεί. Παράλληλα η εκπρόσωπος τύπου του Schumi Sabine Kehm ανάφερε πως κάποιος δημοσιογράφος μεταμφιεσμένος σε παπά προσπάθησε να προσεγγίσει το δωμάτιο στο οποίο νοσηλεύεται ο Schumacher. Ήμαρτον…

upd 4 (2/1) => Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Michael Schumacher που γίνεται 45 ετών και μάλλον ποτέ δεν θα φανταζόταν πως θα τα περνούσε σε τεχνητό κώμα έπειτα από ένα σοβαρότατο ατύχημα στο σκι. Η κατάστασή του παραμένει σταθερή μεν αλλά κρίσιμη δε, ενώ σήμερα, εκτός απροόπτου, δεν αναμένεται κάποιο ιατρικό ανακοινωθέν ή κάποια δήλωση της εκπροσώπου του.

SCHUMACHER-BRAIN-INJURIES 2upd 5 (3/1)  => Η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP είναι ενδεικτική για τα τραύματα του Michael Schumacher, ο οποίος βρίσκεται σε τεχνητό κώμα εδώ και 4 ημέρες. Ο πολύ-πρωταθλητής της F1 έχει ήδη υποβληθεί σε 2 επεμβάσεις, ενώ οι πιθανοί κίνδυνοι για το Schumi είναι, πάντα σύμφωνα με το AFP γνωστικά προβλήματα, απώλεια μνήμης, παράλυση, απώλεια ισορροπίας κι επιληψία ή ακόμα και θάνατος.

Με τη συνεργασία του carzine.gr

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!