NEA

Σε αγγελία η πρώτη LaFerrari!

1st production LaFerrari on sale (2)

Στο Μόναχο βρίσκεται η πρώτη μεταχειρισμένη LaFerrari με τον πωλητή να ζητά 2,38 εκ. ευρώ για την πρώτη που βγήκε από τη παραγωγή!

Δεν έχουν περάσει μερικές ώρες από την είδηση πως ο Ferdinand Piech θα αποκτήσει την δική του LaFerrari και στο διαδίκτυο κυκλοφορεί αγγελία με την πρώτη μεταχειρισμένη! Μάλιστα, είναι η πρώτη που βγήκε από την παραγωγή (1/499) με το κοντέρ της να έχει μόλις 200 χιλιόμετρα!

Είναι κάτι στην LaFerrari που δεν άρεσε στον πωλητή; Είναι ότι τον ξενέρωσε η υβριδική τεχνολογία; Εδώ να πούμε πως ο ιδιοκτήτης της όφειλε να είχε τουλάχιστον 5 φεραρικά για να αγοράσει την LaFerrari γερμανικών προδιαγραφών με την ιταλική εταιρία να ζητά 1 εκ. ευρώ δίχως τους φόρους.

Ίσως τελικά ο άνθρωπος να σκέπτεται εντελώς επιχειρηματικά μιας και για το ίδιο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο ζητά τα διπλά, δηλαδή 2,38 εκ. ευρώ! Όποιος την θέλει, εκτός και αν βρει μία άλλη από τις 499 που έπονται… ο Ρονάλντο να έχει δει άραγε την σχετική αγγελία;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!