NEA

Mercedes-Benz, και επισήμως η GLA 45 AMG!

2014 Mercedes-Benz GLA 45 AMG (5)

Μερικές μέρες πριν την έναρξη της έκθεσης του Detroit (13-26 Ιανουαρίου) η γερμανική εταιρία προχωρά στην επίσημη παρουσίαση της ισχυρότερης GLA…

Με την crossover εκδοχή της A-Class, τη GLA, να διατίθεται εδώ και μερικές εβδομάδες στην ελληνική αγορά, η Mercedes προχώρησε στην πλήρη αποκάλυψη της ισχυρότερης και ταχύτερης GLA 45 AMG. Φυσικά, από την στιγμή που έχουμε δει ήδη την A 45 AMG δεν υπάρχει κάποια έκπληξη στα μηχανικά μέρη με τον 2-λιτρο 4κύλινδρο τούρμπο κινητήρα να δίνει το παρόν και να αποδίδει 360 PS και 450 Nm ροπής.

Την μετάδοση στους τέσσερις τροχούς μέσω του 4MATIC αναλαμβάνει το διπλόδισκο 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο με το 0-100 km/h να πετυχαίνεται σε 4,8 sec, την τελική να περιορίζεται στα 250 km/h και την εκπομπή CO2 στα 175 g/km. Το hot crossover της Mercedes διαθέτει και διάφορα άλλα καλούδια –πάντα σε σχέση με τις απλές του εκδόσεις- όπως AMG σπορ ανάρτηση, αεροδυναμικό body-kit, ενισχυμένα φρένα με βαμμένες σιαγόνες, σπορ καθίσματα και διάφορες «αλά AMG» λεπτομέρειες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!