NEA

Volvo, πρώτες φωτογραφίες για το Concept XC Coupe!

Volvo-XC_Coupe_Concept_2014_Detroit (12)

Ένα πρωτότυπο που «φωτογραφίζει» το νέο XC90 πρόκειται να παρουσιάσει η Volvo στην έκθεση του Detroit!

Πέρα από την προχωρημένη αισθητικά σχεδίαση του αμαξώματος, ψήγματα από το Concept XC Coupe θα δούμε στη νέα γενιά XC90 που θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο στο Παρίσι καθώς και από τα μελλοντικά Cross Country και XC μοντέλα της Volvo. Όσον αφορά στο εσωτερικό και απ΄ όσο μπορούμε να διακρίνουμε στις φωτογραφίες, υπάρχει 4-θέσια διάταξη με μακριά κεντρική κονσόλα με πρόσβαση στους πίσω επιβάτες ενώ εξωτερικά το πρωτότυπο crossover ξεχωρίζει από την κόμπακτ κουπέ σιλουέτα του.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο Τόμας Ίνγκενλατ, «όσοι αγαπούν τα δυναμικά αθλήματα αποζητούν έντονες συγκινήσεις και συνεχώς νέες προκλήσεις. Για το λόγο αυτό έχουν μάθει να βασίζονται σε κορυφαίο σπορ εξοπλισμό, που προσφέρει παράλληλα ελευθερία και προστασία. Αυτό το lifestyle εκφράζει το Volvo Concept XC Coupé, που συνδυάζει εκλεπτυσμένο design με την υπόσχεση να σε οδηγήσει στον κόσμο της περιπέτειας αλλά και να σε φέρει πίσω, με ασφάλεια».

Επίσης, υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στο Volvo Concept XC Coupé που υποδηλώνουν την ταυτότητά του με τη νέα πλατφόρμα. Η υψηλότερη γραμμή της οροφής, η επιτηδευμένα μεγάλη απόσταση ανάμεσα στο ταμπλό και τον εμπρόσθιο άξονα, ο σχεδιασμός του εμπρός καπό και η σχεδιαστική «ζώνη» που διατρέχει το αμάξωμα στο πλάι, οι έντονα τονισμένοι θόλοι των τροχών με τις ζάντες 21 ιντσών, κάνουν το δίθυρο, τετραθέσιο Volvo Concept XC Coupé να δείχνει τόσο διαφορετικό και συνάμα τόσο «συγγενικό» με το Concept Coupé που παρουσίασε η Volvo στη Φρανκφούρτη πριν μερικούς μήνες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!