NEA

KIA GT4 Stinger, τούρμπο πισωκίνητο!

KIA-GT4-Stinger-Concept-2014 (9)

Η κορεατική εταιρία παρουσιάζει ένα ακόμη εντυπωσιακό concept car όπως συνηθίζει να κάνει το τελευταίο διάστημα, αυτή τη φορά στο μακρινό Detroit…

Με ένα ενδιαφέρον σχεδιαστικά πρωτότυπο μοντέλο με διάταξη 2+2 η KIA δείχνει να αναζητά ένα σπορ μοντέλο που θα μπορούσε να βασιστεί στην πλατφόρμα του Genesis διευρύνοντας την γκάμα της εταιρίας στην αμερικανική αγορά. Σχεδιαστικά, πέρα από την μεγάλη μάσκα, στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του GT4 Stinger συγκαταλέγεται και η φαρδιά πίσω κολώνα ενώ υπεύθυνο για την δημιουργία του πρωτότυπου KIA είναι το στούντιο της εταιρίας στην Καλιφόρνια.

Για την κίνηση του κορεατικού πρωτότυπου μοντέλου επιλέχθηκε ένας 4-κύλινδρος turbo χωρητικότητας 2.000cc που αποδίδει 315 PS με την κίνηση να περνά στους πίσω τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων. Τα φρένα είναι της Brembo, οι ζάντες είναι 20άρες -με ελαστικά διάστασης 235/35 μπροστά και 275/35 πίσω- ενώ υπάρχουν όλα τα καλά που συναντά κανείς σε ένα σπορ μοντέλο. Έστω και αν μιλάμε για ένα concept car…

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!