NEA

Seat, και τετρακίνητο το Leon ST!

Seat-Leon_ST_2014_1024x768_wallpaper_07

Η όμορφη έκδοση στέισον με τον κωδικό ST του Seat Leon θα είναι πλέον διαθέσιμη και με τετρακίνηση.

Το Seat Leon ST 4Drive, όπως είναι η πλήρης ονομασία του, θα κινείται αποκλειστικά από τους diesel των 1.600 και των 2.000 cc, που αποδίδουν 105 και 150 PS αντίστοιχα και καταναλώνουν κατά μέσο όρο 4,5 και 4,8 lt/100 km πετρελαίου.

Το σύστημα τετρακίνησης είναι με τον ιδιαίτερα εξελιγμένο συμπλέκτη Haldex της 5ης γενιάς, που εμφανίζει ιδιαίτερα μικρούς χρόνους αντίδρασης προκειμένου να στείλει ροπή και στον πίσω άξονα, όποτε υπάρχει ανάγκη. Το σύστημα συμπληρώνουν ηλεκτρονικά ελεγχόμενα διαφορικά και στους δύο άξονες.

Το ιδιαίτερα θετικό εδώ είναι πως η παρουσία της τετρακίνησης δεν επηρεάζει καθόλου το μεγάλο χώρο αποσκευών του Leon ST, που κυμαίνεται από 587 έως 1.470 lt, ενώ από πλευράς επιδόσεων το 1.6 TDI, που φυσικά παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη χώρα μας, χρειάζεται 12,0 sec για το 0-100 km/h και η τελική του φλερτάρει με τα 190 km/h.

Με τη συνεργασία του carzine.gr

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!