ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Μόντε Κάρλο: κυρίαρχος η βροχή, το χιόνι και ο Ogier!

Rally Monte Carlo 2014 (21)

Αντιμέτωποι με έντονη χιονόπτωση και βροχή βρέθηκαν τα πληρώματα την 3η μέρα με τον Sebastian Ogier να οδηγεί το πρώτο ράλι της χρονιάς και να κατακτά το Μόντε Κάρλο.

Έτσι, ο περσινός πρωταθλητής ξεκινά τη νέα σεζόν με τον καλύτερο τρόπο κατακτώντας τις 7 από τις 15 ειδικές του ράλι με το VW Polo R. Εξαιρετική ήταν η παρθενική εμφάνιση του Brian Bouffier ο οποίος με το Ford Fiesta RS που του παρέχει η M Sport κατάφερα να αποδείξει την αξία του με το «καλημέρα». Μετά τον Γάλλο η έκπληξη του ράλι ήταν ένας Βρετανός. Ο Kris Meeke αγωνιζόμενος με ένα Citroen DS3 WRC κατάφερε να ανέβει στο 3ο σκαλί του βάθρου ενώ στην 4η θέση ακολούθησε ο ομόσταβλός του, ο Mads Ostberg.

Από τους άτυχους του Μόντε Κάρλο ήταν ο Mikko Hirvonen που ενώ βρισκόταν 5ος εγκατέλειψε μόλις μία ειδική πριν τον τερματισμό λόγω ηλεκτρικού προβλήματος. Ο Robert Kubica ο οποίος στον πρώτο του αγώνα στο WRC είχε έξοδο με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει τον αγώνα στην 9η ειδική διαδρομή. Ο Πολωνός είχε ξεκινήσει δυνατά και βρισκόταν διεκδικούσε την 3η θέση. Επίσης, άτυχα ήταν και τα πληρώματα της Hyundai με τους Neuville να έχει άσχημη έξοδο στην 1η μόλις ειδική και τον Sordo να εγκαταλείπει λόγω μηχανικού προβλήματος αλλά αυτά συμβαίνουν για μία νέα ομάδα στα ράλι.

Το επόμενο ράλι θα γίνει στην Σουηδία (5-9) Φεβρουαρίου ενώ εδώ μπορείτε να δείτε την βαθμολογία στο πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!