NEA

Tesla, νέα προβλήματα για το Model S!

tesla model s winter snow driving

Στη Νορβηγία σημειώθηκαν προβλήματα σχετικά με την φόρτιση του δημοφιλούς αμερικανικού ηλεκτροκίνητου Model S…

Όσο και αν σας κάνει εντύπωση τον Σεπτέμβριο και Δεκέμβριο που μας πέρασε στη Νορβηγία το αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις ήταν το Tesla Model S με περίπου 1.500 πωλήσεις σε όλο το έτος! Αυτό έχει τα καλά του αλλά και τα… κακά του μιας και το νορβηγικό κλίμα είναι ένα από τα δυσκολότερα για ένα ηλεκτροκίνητο και δη για τις μπαταρίες.

Έτσι, το τελευταίο διάστημα έχουν παρατηρηθεί από διάφορους ιδιοκτήτες Model S ταχύτερη από την αναμενόμενη εκφόρτιση των μπαταριών. Μάλιστα, ένας από αυτούς ανέφερε πως την παραμονή Χριστουγέννων και ενώ η αυτονομία αρκούσε για να φτάσει για ανεφοδιασμό το Tesla S τον άφησε στο πουθενά περίπου 150 km από τον σταθμό, σύμφωνα με το δημοσίευμα βρετανικής εφημερίδας.

Η Tesla Motors πήρε άμεσα θέση και ανακοίνωσε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τις μπαταρίες παρά μόνο με τα καλώδια φόρτισης τα οποία αποδείχτηκαν «περισσότερο ευαίσθητα από ότι θα έπρεπε για το δίκτυο ηλεκτροδότησης της Νορβηγίας και το πρόβλημα θα διορθωθεί με νέο κιτ».

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!